Plages du af smerte, ømhed, eller har du ondt i dine tænder? Så kontakt os hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41. Vi er klar til at hjælpe dig – også hvis du har akut tandpine.

Vi holder til i Jyllinge, hvor vi tager imod patienter fra Ølstykke, Stenløse og omegn, og vi har åbent om lørdagen efter aftale, så du har mulighed for at få akut behandling.

Hvorfor får man ondt i tænderne?

Vi kan som regel ikke give et konkret svar på, hvorfor du har tandpine, før vi har undersøgt dine tænder. Tandsmerter kan skyldes flere faktorer, herunder:

  • Hul i tanden tæt ved nerven
  • Betændelse ved tandroden
  • Tandbyld
  • Knækket tand
  • Infektion ved en visdomstand

Tips til hvad du selv kan gøre ved tandsmerter

Nedenfor kan du læse en række råd til, hvad du selv kan gøre, hvis du har ondt i dine tænder og ikke har mulighed for at komme til tandlægen. En undersøgelse hos tandlægen vil dog altid være det bedste.

Smertestillende medicin

Er din tandpine ikke akut, kan du dulme smerterne ved at tage smertestillende medicin. Her er en kombination af Panodil og Ibuprofen (Ipren) effektiv.

Brug tandtråd

Måske skyldes din tandpine noget så simpelt, at du har generende madrester mellem tænderne. Du kan derfor prøve at rense dine tænder med tandtråd for at sikre, at der ikke sidder madrester, der irriterer.

Klorhexidin

Skyl munden med Klorhexidin, som er en desinficerende mundskyllevæske.

Isterninger

Hvis dit tandkød er hævet, kan du reducere hævelserne ved at bruge isterninger.

Har du stadig ondt i tanden? Bestil en tid hos os

Hvis du fortsat har tandpine, anbefaler vi, at du ringer til os på telefon 93 94 13 59 og bestiller en tid. Ved ikke-akutte henvendelser kan du også booke tiden online eller skrive til vores e-mail info@tand41.dk.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.​