Vil du være patient hos en sød og professionel tandlæge, der tager dig og din tandsundhed alvorligt?
​Så er du hjertelig velkommen hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41.​​

Hos os er dine behov i centrum, og vores dygtige, dedikerede og serviceorienterede personale står klar til at give dig en tryg og tillidsvækkende oplevelse, når du besøger vores klinik i Jyllinge.

Tillidsvækkende behandling med dig i centrum

Det er en tillidssag at vælge tandlæge, og som behandlere føler vi et stort ansvar for vores patienter og deres tænder. Vi stræber altid efter at tilbyde en behandling, der lever op til alle dine forventninger, og grundig dialog er ligeledes fundamentet i enhver behandling hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41. Vi har i øvrigt stor erfaring med patienter med tandlægeskræk, og du kan derfor roligt besøge os, hvis du har tendens til uro i maven og rystende hænder, når du skal til tandlægen.

Smertefri og alsidig tandbehandling

Vi deltager løbende i efteruddannelse og kurser på højeste niveau i både ind- og udland. Det er med til at sikre, at vi altid er et skridt foran med hensyn til viden, teknikker og materialer, og at du altid modtager en tidssvarende og kompetent behandling, når du lægger dig til rette i stolen hos os. Vi udfører alle former for tandlæge​behandling - lige fra forebyggende undersøgelser til de mere komplicerede behandlinger som kirurgi og implantatbehandling. Vores klinikker er desuden forsynet med avanceret udstyr, der gør vores stræben efter kompetent og optimal tandbehandling mere opnåelig. Vi tilbyder blandt andet:

  • Laserbehandling, som muliggør smertefri og præcis behandling af tandkød
  • CEREC-teknologi, som muliggør fremstilling af krone på én og samme dag
  • Avanceret røntgenudstyr, som sikrer bedre overblik og langsigtede resultater

Velkommen indenfor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at være patient hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41. Du finder vores klinik i Jyllingecentret 41 i Jyllinge.​