Hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41 står vi klar til at byde dig hjertelig velkommen, uanset om du kommer fra Jyllinge, Ølstykke, Stenløse eller andre steder.

Vi ved godt, at mange mennesker ikke er glade for at gå til tandlægen. Lider du af tandlægeskræk, er det vigtigt, at du fortæller os det, så vi kan tage vores forbehold og tilpasse behandlingen efter dine behov. Vi tager tandlægeskræk alvorligt, og vi respekterer det.

Det er vigtigt for os at tilrettelægge et behandlingsforløb, der lever op til dine behov, og hvis du giver os lov til det, vil vi meget gerne forsøge at hjælpe dig af med tandlægeskrækken.

Vi har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk

Det er sjældent, at patienter med angst kommer til tandlægen, og som regel henvender de sig først, når der er noget, der gør ondt.

Vi har stor erfaring med at behandle patienter med angst og tandlægeskræk. Vi gør alt, hvad vi kan for, at du føler dig godt tilpas, når du besøger os. Det betyder blandt andet, at vi bruger ekstra tid på din behandling, hvis det er det, du har brug for, og at vi guider dig igennem hele behandlingen. Skal du for eksempel have foretaget et eftersyn at dine tænder, kan vi også foretage eftersynet, men uden at påbegynde nogen former for behandling samme dag, så du har mulighed for at forberede dig mentalt.

Vi forsøger også at finde ud af, om der er noget særligt, der udløser din tandlægeskræk. Nogle har for eksempel haft en dårlig oplevelse hos tandlægen som barn eller har været igennem en meget ubehagelig behandling. Ved du derfor selv, hvad det er, der udløser din angst, er det rart for os at vide det, så vi kan tage ekstra hensyn og udsætte dig for mindst mulig gene.

Behandling med fuld narkose eller beroligende medicin

Skal du gennemgå en omfattende behandling, eller har du meget svært ved at være ved tandlægen, samtidig med at du har et akut behov for behandling? Så kan vi benytte os af forskellige beroligende præparater, som kan hjælpe dig gennem behandlingen.

Din læge kan for eksempel ordinere dig beroligende medicin, og er alt andet udelukket, kan vi også tilbyde dig en tandbehandling i fuld narkose.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 93 94 13 59 eller e-mail info@tand41.dk for at høre mere om de forskellige muligheder.