Tandimplantat som erstatning for en eller flere tænder

arrow-hvid

Tandimplantat som erstatning for en eller flere tænder

​Har du mistet en eller flere tænder, kan et tandimplantat være den rette løsning for dig, og det kan vi hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41 hjælpe dig med til en billig pris.

Vi holder til i Jyllinge, hvor der er gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil fra fx Ølstykke, Stenløse eller andre omkringliggende områder.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, og det er det tætteste, som du kan komme på at få en ny tand, der ligner en naturlig tand. Det kan enten erstatte en enkelt eller flere tænder, og det vil ikke være muligt at se forskel på dit implantat og dine egne tænder.

Implantatet bliver opereret ned i din kæbeknogle, så det sidder godt fast. Du skal derfor ikke bekymre dig om, om dit nye tandimplantat kan ryge ud, når du fx spiser.

Hvad koster tandimplantat?

Vores priser på implantater afhænger af, hvor mange implantater du har brug for. Har du brug for flere nye tænder, kan en såkaldt tryklåsprotese være den rette løsning. Den kan være baseret på enten to eller fire implantater. Vores priser afhænger i høj grad af, hvad det konkret er for en løsning, du har behov for. Du kan læse mere om vores priser her.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Book en tid til en undersøgelse hos os

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få et tandimplantat, eller ønsker du en konkret pris på den behandling, du har behov for, er du velkommen til at ringe til os for at bestille en tid til en indledende undersøgelse.

Du skal bare ringe til os på telefon 46 73 03 30, men alternativt kan du også booke en tid online, så ringer vi dig op efterfølgende.

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge