Har du mistet en eller flere tænder, kan et tandimplantat være den rette løsning for dig, og det kan vi hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41 hjælpe dig med til en billig pris.

Vi holder til i Jyllinge, hvor der er gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil fra fx Ølstykke, Stenløse eller andre omkringliggende områder.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, og det er det tætteste, som du kan komme på at få en ny tand, der ligner en naturlig tand. Det kan enten erstatte en enkelt eller flere tænder, og det vil ikke være muligt at se forskel på dit implantat og dine egne tænder.

Implantatet bliver opereret ned i din kæbeknogle, så det sidder godt fast. Du skal derfor ikke bekymre dig om, om dit nye tandimplantat kan ryge ud, når du fx spiser.

Hvad koster tandimplantat?

Vores priser på implantater afhænger af, hvor mange implantater du har brug for. Har du brug for flere nye tænder, kan en såkaldt tryklåsprotese være den rette løsning. Den kan være baseret på enten to eller fire implantater. Vores priser afhænger i høj grad af, hvad det konkret er for en løsning, du har behov for. Du kan læse mere om vores priser her.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Book en tid til en undersøgelse hos os

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få et tandimplantat, eller ønsker du en konkret pris på den behandling, du har behov for, er du velkommen til at ringe til os for at bestille en tid til en indledende undersøgelse.

Du skal bare ringe til os på telefon 93 94 13 59, men alternativt kan du også booke en tid online, så ringer vi dig op efterfølgende.