Skal du til din første tandundersøgelse hos os? Så kan du her læse om, hvordan det foregår. Vi holder til i Jyllinge, og klinikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Stenløse, Ølstykke eller andre omkringliggende områder.

Sådan foregår en indledende tandundersøgelse hos os

Ved et tandeftersyn får du undersøgt dit tandsæt for eventuel sygdomsaktivitet samt andre mulige behandlingskrævende tilstande i munden. Ved den indledende undersøgelse hos os fastsætter vi dit generelle behandlingsbehov og inddeler dig i en gruppe. Vi deler vores patienter ind i tre grupper: Grøn, gul og rød.

Vi tager også røntgenbilleder, så tandlægen kan se knoglen og de dele af dine tænder, som ikke kan ses i munden. Ved regelmæssige tandeftersyn tager vi kun røntgenbilleder, når vi vurderer, at det er nødvendigt for at kunne vurdere, om du har begyndende sygdom i knoglen eller tænderne.

Herudover bruger vi tid på at instruere dig i optimal mundhygiejne. Alle mennesker har hver især en række individuelle behov og risikofaktorer for udvikling af sygdom, og derfor lægger vi en individuel plan for, hvad du selv kan gøre for at forbedre eller opretholde din mundhygiejne. Vi slutter også af med at lægge en plan for, hvor ofte du fremover skal gå til eftersyn eller kontrol hos os.

Det er meget vigtigt, at du selv sørger for at overholde de anbefalede tandeftersyn, så eventuelle begyndende tandproblemer kan blive opdaget i tide, før de udvikler sig til omfattende skader.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Kontakt os og bestil tid til en undersøgelse af dine tænder

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 94 13 59 for at bestille en tid til en indledende undersøgelse eller et regelmæssigt eftersyn hos os. Du kan også booke tiden online.

Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på e-mail info@tand41.dk.