Tandblegning hos professionel klinik

arrow-hvid

Tandblegning hos professionel klinik

Er dine tænder misfarvede, og drømmer du om et flot, hvidt smil? Bor du i Jyllinge, Stenløse, Ølstykke eller omegn, og kunne du tænke dig en professionel tandblegning hos en tandlæge? Så bestil en tid til blegning af tænder hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41.

Få din selvsikkerhed tilbage med et flot, hvidt smil

Mange vælger i dag at få bleget deres tænder, fordi de føler sig usikre ved at smile på grund af, at kaffe- og te-drikkeri, rygning og rødvin har sat sine spor på tænderne.

En tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, som gør dine tænder hvidere. Afblegning af tænder hos os foregår med tandblegemidlet hydrogenperoxid. Et flot, hvidt smil giver selvtillid og en følelse af at være mere attraktiv. Hvide tænder får dit ansigt til at lyse op, og du vil automatisk komme til at se yngre og mere præsentabel ud.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede?

I tandlægebranchen skelnes der mellem interne og eksterne misfarvninger.

Interne misfarvninger kommer fra tandens indre og kan blandt andet skyldes, at tandnerven er død. I takt med alderen kan tænderne også blive mørkere, fordi tykkelsen af dentin ændres.

Eksterne misfarvninger skyldes typisk de fødevarer, vi indtager. Det kan være indtag af lakrids, sodavand, kaffe, te og rødvin samt rygning.

Hvad koster en tandblegning?

Vores priser på tandblegning afhænger blandt andet af, hvor mange behandlinger du har behov for. Du er dog altid garanteret en billig pris og et flot resultat, når du vælger af få en professionel blegning hos os, og er du studerende, har du mulighed for at få 10 % i rabat.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Kontakt os og bestil en tid til blegning af dine tænder

Kunne du tænke dig et tilbud på, hvor meget det kommer til at koste at blege dine tænder, er du velkommen til at bestille en tid til en konsultation hos os, hvor vi undersøger dine tænder nærmere. Du kan enten ringe til os på telefon 46 73 03 30, eller du kan booke tiden online.

Ved spørgsmål kan vi også kontaktes på e-mail info@tand41.dk.​

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge