Er dine tænder misfarvede, og drømmer du om et flot, hvidt smil? Bor du i Jyllinge, Stenløse, Ølstykke eller omegn, og kunne du tænke dig en professionel tandblegning hos en tandlæge? Så bestil en tid til blegning af tænder hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41.

Få din selvsikkerhed tilbage med et flot, hvidt smil

Mange vælger i dag at få bleget deres tænder, fordi de føler sig usikre ved at smile på grund af, at kaffe- og te-drikkeri, rygning og rødvin har sat sine spor på tænderne.

En tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, som gør dine tænder hvidere. Afblegning af tænder hos os foregår med tandblegemidlet hydrogenperoxid. Et flot, hvidt smil giver selvtillid og en følelse af at være mere attraktiv. Hvide tænder får dit ansigt til at lyse op, og du vil automatisk komme til at se yngre og mere præsentabel ud.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede?

I tandlægebranchen skelnes der mellem interne og eksterne misfarvninger.

Interne misfarvninger kommer fra tandens indre og kan blandt andet skyldes, at tandnerven er død. I takt med alderen kan tænderne også blive mørkere, fordi tykkelsen af dentin ændres.

Eksterne misfarvninger skyldes typisk de fødevarer, vi indtager. Det kan være indtag af lakrids, sodavand, kaffe, te og rødvin samt rygning.

Tandblegning-behandling

Hvad koster en tandblegning?

Vores priser på tandblegning afhænger blandt andet af, hvor mange behandlinger du har behov for. Du er dog altid garanteret en billig pris og et flot resultat, når du vælger af få en professionel blegning hos os, og er du studerende, har du mulighed for at få 10 % i rabat.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Kontakt os og bestil en tid til blegning af dine tænder

Kunne du tænke dig et tilbud på, hvor meget det kommer til at koste at blege dine tænder, er du velkommen til at bestille en tid til en konsultation hos os, hvor vi undersøger dine tænder nærmere. Du kan enten ringe til os på telefon 93 94 13 59, eller du kan booke tiden online.

Ved spørgsmål kan vi også kontaktes på e-mail info@tand41.dk.​