​Har du skæve tænder, der forhindrer dig i at smile? Har du et stort overbid? Har du en drøm om at få lige tænder, så du kan få et flot smil? Så kan Invisalign være den rette løsning for dig.​

Hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41 i Jyllinge tilbyder vi tandretning med en usynlig tandbøjle, Invisalign, til dig, der ønsker at få rettet dine tænder uden at gå med en synlig bøjle. Vores tandklinik er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Ølstykke, Stenløse eller andre omkringliggende områder, da der er gode parkeringsforhold uden for klinikken.

Fordelene ved Invisalign®-tandregulering

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder i dit voksne liv, er der mange fordele ved at vælge Invisalign:

  • Bøjlen er aftagelig
  • Du får en diskret, gennemsigtig bøjle frem for togskinner
  • Afhængigt af din tandstilling og det ønskede resultat tager en behandling typisk mellem 6-18 måneder
  • Invisalign kan behandle mange forskellige tandstillingsproblemer som fx store tandmellemrum, skæve tænder, underbid og overbid​

Sådan foregår tandregulering

Når du har besluttet dig for at få rettet dine tænder ved hjælp af Invisalign, bliver de særlige plastskinner specialdesignet til dig. Ca. hver anden uge vil du få et nyt sæt skinner, som gradvist vil rette dine tænder, indtil du opnår det ønskede resultat.

Du kan tage skinnerne af, hvilket anbefales, når du børster og renser dine tænder, samt når du spiser. Ellers anbefales det, at skinnerne bæres i 20-22 timer i døgnet, så du kan opnå det hurtigste resultat.

Hvad koster Invisalign?

Vores priser afhænger af, hvilket tandstillingsproblem du har, og hvor længe der er behov for at gå med skinnerne. Når du kommer op til en undersøgelse hos os, beregner vi en pris på, hvor meget din tandretning med Invisalign samlet set kommer til at koste dig.

Vi tilbyder 6.000 rabat på prisen - 100% pris garanti

Ring og hør mere eller bestil en tid på telefon 93 94 13 59 eller book en tid online. ​