Behandling ved tandpine/tandsmerte

arrow-hvid

Behandling ved tandpine/tandsmerte

Plages du af smerte, ømhed, eller har du ondt i dine tænder? Så kontakt os hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41. Vi er klar til at hjælpe dig – også hvis du har akut tandpine.

Vi holder til i Jyllinge, hvor vi tager imod patienter fra Ølstykke, Stenløse og omegn, og vi har åbent om lørdagen efter aftale, så du har mulighed for at få akut behandling.

Hvorfor får man ondt i tænderne?

Vi kan som regel ikke give et konkret svar på, hvorfor du har tandpine, før vi har undersøgt dine tænder. Tandsmerter kan skyldes flere faktorer, herunder:

  • Hul i tanden tæt ved nerven
  • Betændelse ved tandroden
  • Tandbyld
  • Knækket tand
  • Infektion ved en visdomstand

Tips til hvad du selv kan gøre ved tandsmerter

Nedenfor kan du læse en række råd til, hvad du selv kan gøre, hvis du har ondt i dine tænder og ikke har mulighed for at komme til tandlægen. En undersøgelse hos tandlægen vil dog altid være det bedste.

Smertestillende medicin

Er din tandpine ikke akut, kan du dulme smerterne ved at tage smertestillende medicin. Her er en kombination af Panodil og Ibuprofen (Ipren) effektiv.

Brug tandtråd

Måske skyldes din tandpine noget så simpelt, at du har generende madrester mellem tænderne. Du kan derfor prøve at rense dine tænder med tandtråd for at sikre, at der ikke sidder madrester, der irriterer.

Klorhexidin

Skyl munden med Klorhexidin, som er en desinficerende mundskyllevæske.

Isterninger

Hvis dit tandkød er hævet, kan du reducere hævelserne ved at bruge isterninger.

Har du stadig ondt i tanden? Bestil en tid hos os

Hvis du fortsat har tandpine, anbefaler vi, at du ringer til os på telefon 46 73 03 30 og bestiller en tid. Ved ikke-akutte henvendelser kan du også booke tiden online eller skrive til vores e-mail info@tand41.dk.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.​

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge