Lider du af tandlægeskræk?

arrow-hvid

Lider du af tandlægeskræk?

​Bestil tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41 står vi klar til at byde dig hjertelig velkommen, uanset om du kommer fra Jyllinge, Ølstykke, Stenløse eller andre steder.

Vi ved godt, at mange mennesker ikke er glade for at gå til tandlægen. Lider du af tandlægeskræk, er det vigtigt, at du fortæller os det, så vi kan tage vores forbehold og tilpasse behandlingen efter dine behov. Vi tager tandlægeskræk alvorligt, og vi respekterer det.

Det er vigtigt for os at tilrettelægge et behandlingsforløb, der lever op til dine behov, og hvis du giver os lov til det, vil vi meget gerne forsøge at hjælpe dig af med tandlægeskrækken.

Vi har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk

Det er sjældent, at patienter med angst kommer til tandlægen, og som regel henvender de sig først, når der er noget, der gør ondt.

Vi har stor erfaring med at behandle patienter med angst og tandlægeskræk. Vi gør alt, hvad vi kan for, at du føler dig godt tilpas, når du besøger os. Det betyder blandt andet, at vi bruger ekstra tid på din behandling, hvis det er det, du har brug for, og at vi guider dig igennem hele behandlingen. Skal du for eksempel have foretaget et eftersyn at dine tænder, kan vi også foretage eftersynet, men uden at påbegynde nogen former for behandling samme dag, så du har mulighed for at forberede dig mentalt.

Vi forsøger også at finde ud af, om der er noget særligt, der udløser din tandlægeskræk. Nogle har for eksempel haft en dårlig oplevelse hos tandlægen som barn eller har været igennem en meget ubehagelig behandling. Ved du derfor selv, hvad det er, der udløser din angst, er det rart for os at vide det, så vi kan tage ekstra hensyn og udsætte dig for mindst mulig gene.

Behandling med fuld narkose eller beroligende medicin

Skal du gennemgå en omfattende behandling, eller har du meget svært ved at være ved tandlægen, samtidig med at du har et akut behov for behandling? Så kan vi benytte os af forskellige beroligende præparater, som kan hjælpe dig gennem behandlingen.

Din læge kan for eksempel ordinere dig beroligende medicin, og er alt andet udelukket, kan vi også tilbyde dig en tandbehandling i fuld narkose.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 46 73 03 30 eller e-mail info@tand41.dk for at høre mere om de forskellige muligheder.

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge