Paradentosebehandling skræddersyet efter dine behov

arrow-hvid

Paradentosebehandling skræddersyet efter dine behov

Bor du i Jyllinge, Stenløse, Ølstykke eller omegn, og lider du af paradentose? Så kontakt os hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41 og bestil tid til en effektiv paradentosebehandling.

Hvad er paradentose?

Paradentose, også kaldet de løse tænders sygdom, parodontitis og parodontose, er en sygdom i tænderne, der opstår som følge af en længerevarende ubehandlet tandkødsbetændelse. I så fald opstår der en betændelsestilstand, der spreder sig i tandkødet og ned i knoglen omkring de pågældende tænder. Knoglen vil efterfølgende langsomt blive ædt op, og med tiden vil tænderne føles løse.

Sygdommen kan ikke ses med det blotte øje og giver sjældent nogen symptomer, medmindre den er meget fremskreden. Alle mennesker kan få paradentose, men den rammer som regel tidligst voksne i midten af 30’erne.

Der er dog en række forskellige faktorer, der kan øge risikoen for udviklingen af sygdommen. Det er blandt andet:

  • Rygning
  • Diabetes
  • Nedsat immunforsvar
  • Knogleskørhed
  • Alder
  • Mundtørhed
  • Mundhygiejne

Nogle af disse faktorer kan selvsagt ikke ændres, for eksempel alder, men andre kan ved et tæt samarbejde med tandlægen eller tandplejeren og patienten mindskes, hvorved paradentosen enten kan forsinkes eller bremses helt. Dette er den primære paradentosebehandling.

En hurtig paradentosebehandling kan være altafgørende

Ubehandlet paradentose kan medvirke til, at tænderne i det pågældende område løsner sig og falder ud. Derfor er det vigtigt at opdage sygdommen i tide, så vi kan sætte hurtigt ind med en paradentosebehandling. I forbindelse med behandlingen er regelmæssige tandeftersyn meget vigtige.

 

Hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41 har vi noget af det bedste udstyr på markedet, og vi sørger altid for at tilbyde en grundig behandling med en dybdegående tandrensning, så vi kan bremse paradentosen. I enkelte tilfælde kan vi også udføre kirurgiske indgreb, men det er meget sjældent, at der er behov for det.

Vi kommer også med rådgivning og vejledning til, hvad du selv kan gøre for at holde sygdommen i skak. Det kan for eksempel være at børste tænderne hyppigere samt at bruge tandstikkere eller tandtråd hver dag.

Hvad koster paradentosebehandling?

Vores priser på behandling af paradentose afhænger af, hvor fremskreden din sygdom er, og om det er nødvendigt med et kirurgisk indgreb eller ej. Vi tilbyder dog altid en attraktiv pris på behandlingen, og ved den første undersøgelse lægger vi en plan for dit forløb.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Du skal bare ringe til os og bestille en tid på telefon 46 73 03 30 – så kigger vi nærmere på dig og sammensætter en behandling ud fra lige netop din behov. Du kan også booke en tid online, og har du spørgsmål, kan du også skrive til vores e-mail info@tand41.dk.

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge