Invisalign® tandregulering med en usynlig tandbøjle

arrow-hvid

Invisalign® tandregulering med en usynlig tandbøjle

​Har du skæve tænder, der forhindrer dig i at smile? Har du et stort overbid? Har du en drøm om at få lige tænder, så du kan få et flot smil? Så kan Invisalign være den rette løsning for dig.​

​Hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41 i Jyllinge tilbyder vi tandretning med en usynlig tandbøjle, Invisalign, til dig, der ønsker at få rettet dine tænder uden at gå med en synlig bøjle. Vores tandklinik er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Ølstykke, Stenløse eller andre omkringliggende områder, da der er gode parkeringsforhold uden for klinikken.

Fordelene ved Invisalign®-tandregulering

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder i dit voksne liv, er der mange fordele ved at vælge Invisalign:

  • Bøjlen er aftagelig
  • Du får en diskret, gennemsigtig bøjle frem for togskinner
  • Afhængigt af din tandstilling og det ønskede resultat tager en behandling typisk mellem 6-18 måneder
  • Invisalign kan behandle mange forskellige tandstillingsproblemer som fx store tandmellemrum, skæve tænder, underbid og overbid​

Sådan foregår tandretningen

Når du har besluttet dig for at få rettet dine tænder ved hjælp af Invisalign, bliver de særlige plastskinner specialdesignet til dig. Ca. hver anden uge vil du få et nyt sæt skinner, som gradvist vil rette dine tænder, indtil du opnår det ønskede resultat.

Du kan tage skinnerne af, hvilket anbefales, når du børster og renser dine tænder, samt når du spiser. Ellers anbefales det, at skinnerne bæres i 20-22 timer i døgnet, så du kan opnå det hurtigste resultat.

Hvad koster Invisalign?

Vores priser afhænger af, hvilket tandstillingsproblem du har, og hvor længe der er behov for at gå med skinnerne. Når du kommer op til en undersøgelse hos os, beregner vi en pris på, hvor meget din tandretning med Invisalign samlet set kommer til at koste dig.

Vi tilbyder 6.000 rabat på prisen - 100% pris garanti

Ring og hør mere eller bestil en tid på telefon 46 73 03 30 eller book en tid online. ​

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge