Undersøgelse/eftersyn af dine tænder

arrow-hvid

Undersøgelse/eftersyn af dine tænder

Skal du til din første tandundersøgelse hos os? Så kan du her læse om, hvordan det foregår. Vi holder til i Jyllinge, og klinikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Stenløse, Ølstykke eller andre omkringliggende områder.

Sådan foregår en indledende tandundersøgelse hos os

Ved et tandeftersyn får du undersøgt dit tandsæt for eventuel sygdomsaktivitet samt andre mulige behandlingskrævende tilstande i munden. Ved den indledende undersøgelse hos os fastsætter vi dit generelle behandlingsbehov og inddeler dig i en gruppe. Vi deler vores patienter ind i tre grupper: Grøn, gul og rød.

Vi tager også røntgenbilleder, så tandlægen kan se knoglen og de dele af dine tænder, som ikke kan ses i munden. Ved regelmæssige tandeftersyn tager vi kun røntgenbilleder, når vi vurderer, at det er nødvendigt for at kunne vurdere, om du har begyndende sygdom i knoglen eller tænderne.

Herudover bruger vi tid på at instruere dig i optimal mundhygiejne. Alle mennesker har hver især en række individuelle behov og risikofaktorer for udvikling af sygdom, og derfor lægger vi en individuel plan for, hvad du selv kan gøre for at forbedre eller opretholde din mundhygiejne. Vi slutter også af med at lægge en plan for, hvor ofte du fremover skal gå til eftersyn eller kontrol hos os.

Det er meget vigtigt, at du selv sørger for at overholde de anbefalede tandeftersyn, så eventuelle begyndende tandproblemer kan blive opdaget i tide, før de udvikler sig til omfattende skader.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Kontakt os og bestil tid til en undersøgelse af dine tænder

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 46 73 03 30 for at bestille en tid til en indledende undersøgelse eller et regelmæssigt eftersyn hos os. Du kan også booke tiden online.

Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på e-mail info@tand41.dk.

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Jeg har i mange år været super bange…

Jeg har i mange år været super bange for tandlæger, hvilket har gjort at jeg har holdt mig langt væk fra dem. Dette kæmper jeg nu for at få rettet op på og da jeg startede med at komme hos tandlægerne fik jeg Tim som min tandlæge og jeg har aldrig mødt en så behagelig og tålmodig samt meget dygtig tandlæge. Jeg stoler altid 100% på at jeg er i de bedste hænder hos Tim og hans meget dygtig assistent ( Razieh ). Jeg kan varmt anbefale både Tim og hans assistent, men også resten at de søde mennesker der er hos Tandlægerne i Jyllingecentere 41.

Ashkan

Klart de mest professionelle både…

Klart de mest professionelle både tandlæge Tim Kalali og assistenter, jeg nogensinde har mødt. Man bliver mødt med et stort smil, når man kommer ind, og jeg fik straks dæmpet min angst, som lurede i baghovedet på vej ind ad døren.

Søde, søde mennesker, som er yderst kompetente og forstående overfor, hvad man har brug for.

Tahmineh

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​

Kontakt os​

Telefon: 46 73 03 30

E-mail: info@tand41.dk

​Jyllingecentret 41, 4040 Jyllinge