Tandrensning og tandeftersyn​

arrow-hvid

​Det er vigtigt at passe godt på sine tænder, da de skal kunne holde gennem hele livet. En del af det at passe godt på sine tænder handler om at sørge for den løbende vedligeholdelse.

Det gælder både ift. at børste dem grundigt og rense dem derhjemme, men også i forhold til at få foretaget en regelmæssig tandrensning hos tandlægen.

Hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41 sørger vi for at sikre en regelmæssig undersøgelse af dit tandkød og dine tænder til en billig pris. Vores klinik er beliggende i Jyllinge, let tilgængelig for alle fra Stenløse, Ølstykke og omegn, og vi har gode parkeringsforhold tæt ved klinikken.

Vi sørger for en grundig tandrensning

Vores tandplejer foretager bl.a. en grundig rensning af tænder for at fjerne tandsten og bakterier. Du kan evt. også få en grundig instruktion i, hvordan du selv kan holde dine tænder rene, og hvilke midler du med fordel kan bruge til dette. Derudover sørger vores tandplejere også for at kontrollere og følge op på eventuelle paradentosebehandlinger, så dine tænder kan holde sig sunde og raske hele livet igennem.

Vi tilbyder 10% rabat på prisen.

Bestil tid til et tandeftersyn og en rensning af dine tænder

Har du nogle spørgsmål omkring et tandeftersyn eller en tandrensning, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser, hører vi meget gerne fra dig på telefon 46 73 03 30. Ønsker du at bestille en tid hos vores tandlæge, kan dette også gøres online. I så fald ringer vi dig op efterfølgende for at aftale nærmere omkring behandlingen. ​

​Bestid tid hos tandlægen​

Udfyld formularen herunder med din ønskede tid, og vi vender tilbage indenfor få dage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om tandklinikken

Hos os starter behandlingen ikke i stolen. Vi lægger stor vægt på dialog med vores patienter om forventninger, behandlingsbehov og økonomi.

Vi behandler alle hverdage, men skulle uheldet være ude i weekenden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores akut tandlæge lørdag.

CVR: ​40285296​